Організаційно-правові аспекти застосування норм міжнародного гуманітарного права в системі ДСНС України - Кришталь, Т. М.; Митник, Ю. А. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
За останні п’ять тисяч років відбулося близько 14 тисяч воєн, у яких загинуло понад 5 млрд. чоловік. В умовах збройної агресії рф на території України особливо актуальним є питання щодо застосування та дотримання норм міжнародного гуманітарного права.
Keywords: Тези; Міжнародне гуманітарне право; ДСНС; захист населення