Сутність і наукові основи міжнародної гуманітарної галузі права за інноваційною класифікацією юридичних наук за базисними основними гіперзавданнями - Кириченко, Андрій Володимирович; Чемьоркін, О. С. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Інноваційну сутність і наукові основи Міжнародної гуманітарної галузі права краще за все представити за розробленою О. А. Кириченком та іншими представниками наукової школи юриспруденції професора Аланкіра інноваційною класифікацією юридичних наук за базисними основними гіперзавданнями
Keywords: Тези; Міжнародної гуманітарна галузь праваа; інноваційна сутність