Удосконалення системи підготовки та застосування органів та підрозділіів суб'єктів сектору безпеки і оборони з урахуванням євроатлантичних та європейських принципів та підходів - Бабін, Андрій (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Удосконалення системи підготовки та застосування органів та підрозділів суб'єктів сектору безпеки і оборони з урахуванням євроатлантичних та європейських принципів вимагає переходу до комплексної, інтегрованої, науково обґрунтованої та індивідуалізованої системи, такої як модель H2F. Впровадження стандартів якості та безпеки забезпечення, а також розвиток багатопрофільних команд підтримки є критично важливими для підвищення готовності та ефективності всього сектору безпеки і оборони. Це потребує сильного управління, постійного навчання керівництва та безперервного процесу досліджень та вдосконалення.
Keywords: H2F; система підготовки; євроатлантичні принципи; тези