Теоретико-правові засади системи запобігання і протидії військовій злочинності в Україні - Ковальова, Тетяна Іванівна (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Система запобігання і протидії військовій злочинності в Україні є важливим елементом забезпечення національної безпеки та обороноздатності держави. Ефективне функціонування цієї системи вимагає узгоджених дій усіх суб'єктів, чіткого законодавчого регулювання, належного ресурсного забезпечення та активної участі громадськості. Подальше удосконалення цієї системи з урахуванням сучасних викликів та кращого міжнародного досвіду є необхідною умовою для зміцнення правопорядку та боєздатності Збройних Сил України та інших військових формувань.
Keywords: Тези; Система запобігання і протидії військовій злочинності