Щодо німецької моделі підготовки кадрів для органів поліції - Костюк, С.С. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Аналіз досвіду підготовки кадрів для органів поліції у Німеччині дає можливість дійти наступних висновків: - підготовка має дві складові: теоретичну та практичну; - складається з трьох різних за тривалістю етапів: базового, спеціального та заключного; - вагоме значення приділяється оволодінню вузькоспеціалізованими знаннями.
Keywords: Тези; підготовки кадрів; досвід Німеччини; Національна поліція України