Адміністративно-правові засади поновлення на військовій службі - Ярема, Владислав Валерійович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Правильне розмежування самовільного залишення та дезертирства, а також своєчасне застосування механізмів реінтеграції військовослужбовців суттєво підтримують обороноздатність країни. Запропоновані у дослідженні теоретичні узагальнення і практичні рекомендації можуть лягти в основу відповідних керівних документів та законодавчих ініціатив.
Keywords: Тези; СЗЧ; адміністративно-правового механізм; поновлення на військовій службі