Міжнародно-правові стандарти захисту прав людини та їх імплементація у службово-бойову діяльність Національної гвардії України в умовах воєнного стану - Коба, Марія Миколаївна (My University, 2025)
Імплементація міжнародно-правових стандартів у службово-бойовій діяльності НГУ забезпечує підвищення правової культури, суспільної довіри, зниження рівня порушень прав цивільного населення та військовослужбовців, а також сприяє євроінтеграційним прагненням України.
Keywords: Тези; НГУ; міжнародно-правові стандарти; захист прав людини; службово-бойова діяльність