Використання міжнародного досвіду організації сектору безпеки для підвищення ефективності обороноздатності України - Вахненко, С. О.; Гайдук, А. В.; Кононова, Д. В. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Аналіз міжнародного та українського досвіду свідчить, що підвищення обороноздатності держави в сучасних умовах неможливе без комплексного підходу, який поєднує технологічні інновації, інституційну зрілість, суспільну участь та інтеграцію у міжнародні системи безпеки.
Keywords: Тези; Сектор безпеки та оборони України; запозичення міжнародного досвіду