AAR як інструмент розвитку англомовного говоріння - Борисов, Назар Михайлович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
AAR – це потужний інструмент для розвитку навичок англійської мови через поєднання рефлексії, комунікативної взаємодії та когнітивної діяльності. У майбутньому AAR може стати невід'ємною частиною сучасних курсів англійської мови, що зосереджені на практичному застосуванні та розвитку критичного мислення. AAR може стати ключовим елементом змішаного навчання та дистанційних курсів.
Keywords: Тези; AAR; Метод After Action Review