Соціальний хакінг як складова кібератаки: методи вчинення і заходи протидії - Ковальчук, А. Ю. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Дослідження показують, що людям притаманні деякі поведінкові нахили, які можна використовувати для обережного маніпулювання. Багато з найбільш шкідливих зламів систем безпеки відбуваються і відбуватимуться завдяки соціальній інженерії, а не електронному злому. Наступне десятиліття соціальна інженерія сама по собі становитиме найвищу загрозу інформаційній безпеці
Keywords: Тези; інформаційна безпека