Проблемні питання організації та ведення оборонного бою в сучасниї умовах силами сектору безпеки і оборони України - Власюк, Валерій Васильович; Нагорний, Роман Олександрович (Інститут служби безпеки України національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, 2025)
Сучасні війни характеризуються новими формами ведення бойових дій, в яких оборона стає не менш важливою, ніж наступ. В умовах швидкої зміни тактичних обставин, розвитку технологій та нових стратегій, організація та ведення оборонного бою стикаються з численними проблемами. У цій роботі розглянуто найбільш основні проблемні аспекти, які впливають на ефективність оборонних дій у сучасних умовах.
Keywords: Тези; Оборонний бій; Технологічні інновації; Психологічний аспект; Логістичне забезпечення; Застосування БПЛА; Комплексний підхід; Сили сектору безпеки і оборони України