Автомобільна військова тренажерна база як інноваційний інструмент підготовки майбутніх офіцерів - Ніконенко, Андрій Миколайович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Автомобільна військова тренажерна база є на сьогодні інноваційним навчально-тренувальний комплексом, у якому відпрацьовуються нові тактики, перевіряються інноваційні рішення та формується покоління військових, здатних діяти в умовах постійної небезпеки й технологічних змін. Для Національної гвардії України це означає перехід від традиційної моделі навчання до сучасної, де стимуляційні технології стають основою формування професійної компетентності та бойової здатності майбутніх офіцерів.
Keywords: Тези; Тактичні симулятори; Спеціальні маршрути; 629.362