Підготовка операторів високотехнічного озброєння в умовах інтенсивних бойових дій - Гашенко, Сергій; Ліла , Дмитро (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Підготовка операторів високотехнологічного озброєння є одним із ключових чинників забезпечення успішного виконання бойових завдань у сучасних умовах інтенсивних бойових дій. Стрімкий розвиток технологій — від безпілотних систем і високоточної артилерії до засобів РЕБ, автоматизованих систем управління та роботизованих платформ — потребує перегляду традиційних підходів до навчання військовослужбовців.
Keywords: Тези; Підготовка операторів високотехнологічного озброєння; бойові дії