Self-help guide - Лещенко, Анжеліка Вячеславівна; Leshchenko, Anzhelika Vіacheslavivna; Романюк, В.Л.; Romanjuk, V.L. (Київський інститут Національної гвардії України, 2023)
Навчальний посібник «Self-help guide» призначений для самостійної роботи з навчальної дисципіліни «Іноземна мова професійного спілкування» у галузях знань 25 «Воєнні науки, національна безпека, безпека державного кордону» та 08 «Право», для формування лексичної та граматичної компетентностей здобувачів вищої освіти 1-4 років навчання.
навчальний посібник
Keywords: англійська мова; англійська мова – загальновійськовий курс; здобувачі вищої освіти; курсанти; навчальний посібник; 811.111(075)