Імплементація міжнародного досвіду у сфері боротьби з гібридними загрозами в Україні - Миронова, Д. С. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Системна імплементація міжнародного досвіду формує стійку, адаптивну та ефективну систему національної безпеки України, яка здатна протидіяти сучасним гібридним загрозам, захищати критичну інформаційну інфраструктуру та забезпечувати довгострокову стабільність держави.
Keywords: Тези; гібридні загрози; імплементація міжнародного досвіду; національна безпека України