Щодо питання зміцнення кадрового потенціалу поліції в зарубіжних країнах - Костюк, С. С. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Зміцнення кадрового потенціалу поліції є одним з основних чинників забезпечення ефективної діяльності правоохоронних органів провідних зарубіжних країн. Сучасна система підготовки кадрів у правоохоронній сфері має на меті готувати професіоналів будь-якого рангу для виконання різноманітних державних завдань у правоохоронній сфері
Keywords: Тези; професійна підготовка поліцейських