Обґрунтування педагогічних умов формування готовності майбутніх офіцерів до інженерного забезпечення - Семенов, Микола Володимирович; Semenov, Mykola Volodymyrovych; https://orcid.org/0009-0006-0543-204X (Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, 2025)
У статті проаналізовано поняття “педагогічні умови”. Визначено, що воно не має єдиного тлумачення та залежить від контексту наукового дослідження. Дано власне трактування поняття педагогічних умов , як сукупність обставин, які сприяють якісному формуванню готовності майбутніх офіцерів до інженерного забезпечення підрозділу Національної гвардії України в процесі професійної підготовки. На власному професійному й бойовому досвіді були виокремлені та структуровані педагогічні умови. Проведено експертне оцінювання педагогічних умов за ступенем їхньої вагомості.
Justification of pedagogical conditions for forming the readiness of future officers for engineering support
Keywords: Стаття; педагогічні умови; експертне оцінювання; інженерне забезпечення; майбутній офіцер; pedagogical conditions; expert assessment; engineering support; future officer; 378.1:355.1