Формування ефективності професійної мовної комунікації в умовах інформаційної агресії - (:unkn) unknown (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Збірник містить матеріали круглого столу, у якому взяли участь науковці, викладачі та здобувачі закладів вищої освіти та наукових установ України, а також науковці з профільних навчальних закладів системи МВС України, стейкхолдери з Головного управління Національної гвардії України. Круглий стіл відбувся в онлайн форматі.