Теоретичні та прикладні аспекти службово-бойової діяльності військових формувань щодо забезпечення державної безпеки - Сливкін, Сергій Сергійович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Проведене дослідження показало, що інформаційно- психологічний вимір діяльності диверсійно-розвідувальних груп є одним із ключових факторів сучасної гібридної війни. ДРГ не обмежуються фізичними диверсіями — їхні дії супроводжуються дезінформаційними кампаніями, поширенням фейків і провокацій, спрямованих на дестабілізацію суспільства та підрив довіри до органів влади
Keywords: Тези; ДРГ