Комунікативно-раціональні властивості офіційно ділового стилю сучасної української мови - Красницька, Анжела Віталіївна (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Офіційно-діловий стиль, забезпечуючи офіційність, логічну послідовність, стилістичну нейтральність, точність, зрозумілість, повноту, чіткість, об’єктивність викладу викладу інформації, буде відповідати своїй інформаційній, регулятивній або охоронній природі.
Keywords: Тези; Офіційно-ділова комунікація; Офіційно-діловий стиль; Офіційний характер (офіційність); Директивність; Імперативність