Розвиток підрозділів розвідки Національної гвардії України у період воєнного стану - Труняков, Олег; Кузьменко, Павло (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Розвідувальні підрозділи Національної гвардії України за період воєнного стану продемонстрували високу ефективність та здатність до адаптації в умовах сучасних викликів. Завдяки технічному переоснащенню, підвищенню рівня підготовки особового складу та тісній взаємодії з іншими структурами, вони стали важливим елементом системи національної безпеки. Подальший розвиток розвідувальних підрозділів Національної гвардії України є запорукою ефективної протидії зовнішнім загрозам та забезпечення суверенітету України.
Keywords: Національна гвардія України; національна безпека; воєнний стан; розвідувальні підрозділи; тези