Методичні рекомендації щодо дій сил та засобів прикордонного загону під час виконання завдань в кризових ситуаціях воєнного характеру - Чорнопіщук, І. М. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Методичні рекомендації щодо дій сил та засобів прикордонного загону в умовах кризових ситуацій воєнного характеру є важливим інструментом для забезпечення безпеки держави. Вони повинні базуватися на аналізі сучасних загроз і враховувати досвід попередніх конфліктів.
Keywords: Тези; Державна прикордонна служба України; кризові ситуації; методичні рекомендації