Актуальні вимоги до безпеки військової діяльності в умовах воєнного стану - Ромашко, Олег Миколайович; Лобунов, Денис Олександрович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
В умовах воєнного стану питання безпеки військової діяльності набуває особливого значення. Сучасний хід бойових дії характеризується високою динамікою, зміною форм і способів застосування військ, що потребує оперативного оновлення підходів до забезпечення безпеки особового складу, озброєння та техніки. Порушення вимог безпеки, навіть незначні, можуть призвести до втрат, зниження боєздатності підрозділів і невиконання бойових завдань.
Keywords: Тези; воєнний стан; безпека військової діяльності