Нормативно-правове регулювання експлуатації електрогенеруючого обладнання в умовах забезпечення державної безпеки - Пономаренко, Р. В.; Твердохліб, О. С.; Тесленко, О. М. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
За умов необхідності забезпечення державної безпеки надзвичайно важливо інтегрувати пожежну профілактику експлуатації генераторів у систему цивільного захисту та національної стійкості. Встановлення чітких процедур технічного контролю, періодичних перевірок, сертифікації та навчання персоналу дозволить суттєво знизити рівень ризику аварій, оптимізувати роботу підрозділів ДСНС і зміцнити систему техногенної безпеки країни.
Keywords: Теза; нормативно-правове регулювання; електрогенеруюче обладнання; забезпечення державної безпеки