Роль військових психологів у підтримці морально психологічного стану військовослужбовців під час війни та після повернення з бойових дій - Кюсол, Тарусь Тарасович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Виклики, пов'язані з масштабами повномасштабної агресії, вимагають системного підходу, який враховує не лише індивідуальні потреби ветеранів, а й динаміку їхнього відновлення в контексті суспільства, що також переживає травму.
Keywords: Тези; ПТСР; MARTA; психосоціальна реабілітація