Правові механізми Європейського Союзу у протидії гібридним загрозам і тероризму: імплементація досвіду в діяльність Національної гвардії України - Сорокін, Вадим Миколайович; Пелагеша, Олександр Григорович (Київський інститут Національної гвардії України, 2026)
Інтеграція НГУ до європейської безпекової архітектури неможлива без поглиблення інституційної співпраці з ключовими безпековими агенціями ЄС. Цей процес вже має солідне правове підґрунтя, зокрема завдяки ратифікації Угоди між Україною та Європейським поліцейським офісом про оперативне та стратегічне співробітництво
Keywords: Тези; європейські стандарти; імплементація; Національна гвардія України; методики оцінки ризиків