Перспективи розвитку електронних інформаційних технологій у сучасних умовах - Синявський, Артур; Фурман, Каріна (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Електронна розвідка відіграє важливу роль у системі забезпечення інформаційної переваги на полі бою. Її роль особливо зросла під час широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Вона ведеться постійно з метою своєчасного виявлення засобів повітряного нападу противника, забезпечення підготовки вихідних даних для стрільби, розпізнавання своїх літаків, вертольотів, а також вивчення місцевості
Keywords: Тези; Електронна розвідка; перевага на полі бою