Напрямки удосконалення системи логістичного забезпечення - Миронюк, Руслан Валерійович; Солопенко, Максим Євгенович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Результатом удосконалення логістичного забезпечення сил оборони має стати створення єдиної ефективної системи логістики і постачання сил оборони як у мирний час, так і в особливий період, запровадження сучасні системи і технології всебічного забезпечення військ (сил), автоматизація процесів управління та обліку озброєння і військової техніки, військово-технічного майна, ракет і боєприпасів та матеріально-технічних засобів.
Keywords: Тези; Стратегічний оборонний бюлетень; Указ Президента України від 20 травня 2016 року № 240/2016; 355.41