Проблеми та перспективи професійної підготовки фахівців для сектору безпеки та оборони в умовах правового режиму воєнного стану - Шерстюк, В. О. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Підготовка фахівців для сектору безпеки та оборони України є стратегічно важливою сферою державної політики, оскільки саме кваліфіковані кадри забезпечують ефективне функціонування силових структур та захист національних інтересів у період воєнного стану.
Keywords: Тези; система професійної підготовки; сектор безпеки та оборони; воєнний стан