Використання Microsoft Copilot в підготовці майбутніх офіцерів - Єсіпова, Ольга Олександрівна (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Завдяки гнучкості у налаштуванні й адаптації до індивідуальних освітніх потреб Microsoft Copilot забезпечує персоналізований підхід до навчання, підвищує мотивацію та когнітивну активність, формуючи основу для успішного виконання службових завдань в умовах сучасного інформаційно-цифрового середовища.
Keywords: Тези; Microsoft Copilot; військова освіта