Сучасні компоненти науково-методичного забезпечення при вивчені зарубіжних (новітніх) зразків зброї - Ясінський, Володимир Назарійович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Розробка і впровадження ефективного науково-методичного забезпечення занять з вогневої підготовки з вивченням новітніх зразків зброї є запорукою підвищення боєздатності та професіоналізму військових і правоохоронців.
Keywords: Тези; Вогнева підготовка; науково-методичне забезпечення; вивчення новітніх зразків озброєння