Інтеграція інструментів штучного інтелекту та цифрових технологій у викладанні англійської мови - Тацій, Т.А. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Сучасні виклики у сфері безпеки та оборони України потребують високого рівня іншомовної підготовки військовослужбовців. Англійська мова сьогодні є не лише інструментом міжнародної комунікації, але й засобом доступу до передових знань, технологій та партнерської взаємодії з іноземними колегами. У цьому контексті особливої актуальності набуває використання інструментів штучного інтелекту (ШІ) та цифрових освітніх технологій, які дозволяють підвищити ефективність навчального процесу, зробити його більш персоналізованим та практикоорієнтованим
Keywords: Тези; ШІ; Англійська мова; цифрові технології; навчання