Використання медіаосвітніх технологій для розвитку інформаційно-комунікаційної компетентності офіцерів тактичної ланки управління - Розумовська, Ю.О. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності офіцерів тактичної ланки управління за допомогою медіаосвітніх технологій є ключовим елементом модернізації військової освіти. Це забезпечує не лише високий рівень професійної підготовки, але й стійкість до інформаційно психологічного впливу, що є однією з умов успішного виконання бойових завдань у сучасному безпековому середовищі.
Keywords: Тези; медіаосвітні технології; професійна підготовка офіцерів