Заходи превентивної комунікації поліції в умовах воєнного стану - Кривенко, В. В. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
З початку військової агресії на території України, особливо у її активній фазі, працівники Національної поліції України беруть безпосередню участь у виконанні завдань із забезпечення державного суверенітету України та її територіальної цілісності, а також у відсічі збройної агресії проти України, у виконанні завдань територіальної оборони, забезпеченні та здійсненні заходів правового режиму воєнного стану
Keywords: Тези; превентивна діяльність; поліція; воєнний стан