Шляхи вдосконалення комунікативної компетентності військових керівників - Дворецький, В. П. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Успішність діяльності будь-якого підрозділу істотно залежить від професіоналізму командирів (начальників), які його очолюють, в тому числі від їхньої комунікативної компетентності. Керівник, який бажає мати згуртовану команду, зобов’язаний побудувати в ній ефективну комунікацію, що надасть можливість уникати або успішно долати низку проблем, які нерідко виникають в управлінській діяльності.
Keywords: Тези; військові керівники; комунікативна компетентність