Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Інтенсивний курс вивчення англійської мови» - Сергієнко, Майя Станіславівна; Труш, Аліна Віталіївна; Мартинов, Іван Володимирович (Київський інститут Національної гвардії України, 2026)
Методичні вказівки призначені для самостійного опрацювання матеріалу з навчальної дисципліни «Інтенсивний курс вивчення англійської мови» для військовослужбовців Національної гвардії України (СМР 2 (2+) «Функціональний» за мовним стандартом НАТО STANAG 6001.
Keywords: Навчальне видання; Методичні вказівки; англійська мова; STANAG 6001; 811.111’243:355.233(477)(072)