Особливості надання медичної допомоги під час воєнногог стану - Рудой, Катерина; Удренас, Галина (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Воєнний стан, що триває в Україні, вніс суттєві корективи в систему охорони здоров'я, змусивши її адаптуватися до нових реалій та викликів. В умовах постійних обстрілів, руйнування медичної інфраструктури та масової міграції населення, забезпечення доступної та якісної медичної допомоги набуває особливого значення, передусім працівниками Національної поліції України та Національної гвардії України
Keywords: Тези; Особливості надання медичної допомоги; Воєнний стан