Німецька мова як друга іноземна після англійської: виклики та можливості для професійного і культурного розвитку в умовах глобалізації - Янковець, Олена Володимирівна (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Вивчення німецької мови в контексті сучасних реалій є важливим інструментом для розвитку професійних навичок, отримання доступу до наукових та культурних ресурсів, а також для інтеграції в міжнародне суспільство. Врахування мовних особливостей, а також науково обґрунтовані методи викладання дозволяють значно підвищити ефективність навчального процесу та забезпечити високий рівень мовної підготовки здобувачів вищої освіти.
Keywords: Тези; вивчення німецької мови