Шляхи удосконалення державної політики забезпечення національної безпеки України у період збройного конфлікту - Крилова, Ю. І.; Микитюк, М. А. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Повноцінний розвиток нашої держави неможливий без достатнього забезпечення воєнної безпеки в умовах збройного конфлікту, що перш за все тісно пов’язано з політичною, економічною, інформаційною та іншими складовими національної безпеки України. Вибір відповідних засобів і напрямів розвитку національної безпеки нашої держави пов’язується з важливістю своєчасного вжиття заходів, співвідносних характеру і масштабам сучасних загроз у воєнній сфері.
Keywords: Тези; Воєнна безпека; збройний конфлікт; національна безпека