Гейміфікація як інноваційна технологія формування іншомовної компетентності майбутніх офіцерів прикордонників - Бабіч, Ольга Василівна (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Використання онлайн-платформ у системі гейміфікованого навчання є інноваційним інструментом підвищення ефективності мовної підготовки майбутніх офіцерів-прикордонників. Воно поєднує сучасні технології, педагогічну творчість і психологічні механізми внутрішньої мотивації, сприяючи формуванню стійкої позитивної установки на вивчення іноземної мови та розвитку професійно-орієнтованої комунікативної компетентності.
Keywords: Тези; Гейміфікація; Офіцери-прикордонники; Онлайн-платформи