Проблеми ефективності професійної мовної комунікації в умовах інформаційної агресії - (:unkn) unknown (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Збірник містить матеріали науково-практичної конференції, у якій взяли участь науковці, викладачі та здобувачі закладів вищої освіти та наукових установ України, а також науковці з профільних навчальних закладів системи МВС України, стейкхолдери з Головного управління Національної гвардії України. Конференція відбулась у змішаному форматі. Матеріали конференції можуть бути використані в науково-дослідній роботі та в освітньому процесі спеціалізованих і військових закладів вищої освіти. Матеріали опубліковано в авторській редакції. За достовірність наданих матеріалів несуть відповідальність автори.
Keywords: 81'276.6:327.88(08)