Learning Analytics у військових академіях: моделі вимірювання успіху та прогнозування навчання військових фахівців - Сторчак, К.П.; Шаш, М.С.; Халапова, С.В. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Військові академії України стоять перед завданням не просто навчити курсантів теорії та практиці, а виховати кадри, здатні до ефективної діяльності в умовах високої невизначеності, стресу та швидких змін. У цьому контексті Learning Analytics (LA) — аналіз даних з освітніх процесів — може бути потужним інструментом для: раннього виявлення курсантів із ризиком низьких результатів або відставання, підтримки тих, хто потребує індивідуальних втручань, оптимізації освітніх програм, методів тренувань і навантаження, прогнозування їхнього потенціалу розвитку
Keywords: Тези; Learning Analytics