Використання інструментів штучного інтелекту у підготовці здобувачів вищих військових навчальних закладів - Медвідь, Юлія Іванівна (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Інструменти штучного інтелекту перестають бути абстрактними та активно впроваджуються у військову підготовку. Ці технології суттєво підвищують якість навчання, скорочують час підготовки та роблять її більш безпечною. Змішане навчання (поєднання класичних занять з ШІ-тренажерами) дає дуже високі результати опанування навчального матеріалу. У курсантів найбільший прогрес спостерігається за психологічним і когнітивним критеріями, що є свідченням того, що молодь надзвичайно добре сприймає цифрові та інтерактивні методи.
Keywords: Тези; ШІ; підготовка військових фахівців