Вогнева підготовка. Частина І - Бірюков, Олексій Ігорович; Кізян, Руслан Володимирович; Задорожний, Костянтин Анатолійович; Повар, Олександр Васильович; Магмет, Тарас Миронович; Данилевський, Андрій Олександрович (Київський інститут Національної гвардії України, 2023)
Навчальний посібник «Вогнева підготовка. Частина І» розрахований для поступового і послідовного навчання майбутніх офіцерів Національної гвардії України, повторення матеріалу військовослужбовцями Національної гвардії України під час проведення занять у системі службової підготовки. Розраховано на науково-педагогічний склад, ад’юнктів, слухачів та курсантів вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, військовослужбовцям Національної гвардії України.
навчальний посібник
Keywords: вогнева підготовка; стрільба; стрілецька зброя; штурмові гвинтівки; ручні кулемети; автомати; пістолети; ручні гранати; навчальний посібник; 355.541.2.(477)