Використання бойового досвіду підрозділів сил безпілотних систем щодо застосування БпС умовах російсько-української війни - Романовський, Максим (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Аналіз бойового досвіду підрозділів Сил безпілотних систем в умовах повномасштабної агресії Росії засвідчує, що тактична роль БпС суттєво зросла — вони стали ключовим елементом розвідки, корегування вогню та вогневого ураження.
Keywords: Тези; БпС; СБС; бойовий досвід