Підходи до визначення індивідуальної оцінки вогневої підготовки - Пістряк, Петро (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Індивідуальна оцінка вогневої підготовки бійця може бути визначена як оцінка готовності Rгот(t), який характеризується такими показниками як імовірність виконання результативної стрільби Ррез (t), рівень фізичної підготовленості Ф (t) та рівень психологічної готовності Ψ(t).
Keywords: Тези; Індивідуальна оцінка вогневої підготовки; процес стрільби; процес розвідки