Забезпечення безпеки дорожнього руху транспортних засобів у Національній гвардії України - Стащук, Максим Віталійович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Кожен з нас є учасником дорожнього руху в різній мірі - водій, пасажири або пішоходи. І саме наші дії можуть зберегти чиєсь життя. Якщо Ви стали свідком ДТП потрібно знати що треба робити і як надати допомогу постраждалим, а що робити категорично заборонено.
Keywords: Тези; ДТП; Перша долікарська допомога; 656.134