Цифрова гігієна як інструмент захисту професійного мовлення від інформаційних атак - Реготун, Анна Василівна; Бакутін, Євген Іванович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
З поширенням інтернету, розвитком технологій та швидкими темпами цифрової трансформації, наш світ стає все більше залежним від використання електронних пристроїв та доступу до мережі. Інтернет став не лише місцем для спілкування та пошуку інформації, а й цілковитою частиною нашого життя, що вимагає уваги до безпеки та здоров'я
Keywords: Тези; Цифрова гігієна