Проблеми та перспективи актуальної професійної підготовки фахівців сектору безпеки та оборони в сьогоднішніх умовах правового режиму воєнного стану - Гупало, Є. А.; Іванчук, П. І.; Кононова, Д. В. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Ефективна професійна підготовка кадрів сектору безпеки та оборони визначає рівень обороноздатності держави, стійкість національної безпеки та здатність протидіяти сучасним гібридним загрозам
Keywords: Тези; Сектор безпеки та оборони; професійна підготовка