Self-done grammar work - Лещенко, Анжеліка Вячеславівна; Романюк, В.Л.; Leshchenko, Anzhelika Vіacheslavivna; Romanjuk, V. L. (Київський інститут Національної гвардії України, 2022)
Навчальний посібник «Self-done grammar work» призначений для формування граматичної компетентності здобувачів вищої освіти 1 та 2 років навчання спеціальностей 251 «Державна безпека» та 081 «Право», що вивчають англійську мову як першу іноземну. Мета посібника – відпрацювання граматичних вправ та правил, які стосуються основних граматичних аспектів рівня CEF від A1 до B2.
навчальний посібник
Keywords: англійська мова – загальновійськовий курс; граматичні аспекти рівня CEF від A1 до B2; рівень CEF від A1 до B2; англійська мова; навчальний посібник; 811.111(075)